det är bara att läsa haha:)

SHIT VAD LÄNGESEN!!!!
 
kom precis på att det var skit längesen jag skrev här på bloggen sorry sorry....
just nu sitter jag och kollar på svenska hollywood frurar och jag älskar att titta på gunilla men jag stör mig så jävla mycket på henne ibland...
idag har vi haft orientering i skrylle med skolan det gick bra vi hittade alla kontroller:)
sen kom jag hem frös som fan.gick och ducsha och sen gick jag och la mig och kolla på en film som jag inte hade kollat på, på as länge:) 
 
DET HÄR HAR HÄNT DOM SENATE MÅNADERNA:
för det första så är min dyselexi utredning klar äntligen!!!! och dom har kommit fram till att jag har dyselexi så jag 
hoppas att alt blir bättre nu:)
 
sen så ska jag skaffa glassögon på hel tid:(ska till optikern på fredag och hitta ett par snygga:)
 
sen dom senatse två veckorna så har jag praoat på ett stall...det var väl sådär....fick typ mocka hela tiden..men jag fick även gossa lite med hästarna även om jag inte är så jätte intresserad av hästar så är dom väldigt mysiga:) men det var typ ett riktigt slavarbete! så jobbigt att mocka alla boxar...
 
sen så är ju jag konfirmationsledere för 98:orna och det är skit roligt! i helgen var vi på läger på tygegården utanför ystad tror jag:)och det var skit kul haha:) sen nästa veckan på fredag ska jag dit igen men bara med ledarna den här gången:)ska bli as roligt!
 
den 28 sep så var jag på kiviks markand det var väl trevligt.. fick matTinas atougraf:)
 
sen den 15 sep så var jag i lund på fysik och laser show med min moster,mina två kusiner(8 och 11 år) och 11 åringens kompis och vi kom dit vid halv sex tiden och tänkte att v kunde se sju showen men nej biljjeterna var slut så vi fick biljetter kl sju och fick se showen kl åtta men det är värt väntan!!mina kusiner tykte det var as häftigt och var jätte glada effteråt:)
 
jag har sjungit för min musiklärare och det var så sjukt pinsamt!han är så jävla duktig på musik!!men det gick bra fick ett B :)
 
bara för man ska skriva nu vad som har hänt den senasre månden så ve man inte vad man ska skriva:S
så jag säger hejdå:)
 
den 11 november kommer cockpit ut på DVD längtar som fan!!!
 
 

RSS 2.0